24 timmar

Jag har så mycket att berätta, så mycket som jag vill tala om så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Om jag bara skulle skriva så skulle allt komma ut i en ända röra och ingen skulle förstå någonting, och absolut inte jag. SÅ därför tar jag nu en sak i taget, första anhalten blir frukost.

Idag så åt jag en skiva formfranska med smör och chokladströssel på till frukost. Vad hände med ost och skinka? Det exsisterade inte i vårat hus i alla fall så då var det bara att göra som Holländarna gör och lägga strössel på mackan. Men imorgon är det jag som äter både skinka och ost, på mörkt bröd, för det har jag minsann sett till att vi har inhandlat idag.
Sen så har det kanske blivit så lyckligt att jag hamnat i ett land som kanske har filmjölk. Anne-Mike kom idag med något som kallas Kerne Melk, vi frågade vad det var men fick inte någon vidare bra förklaring. Sen luktade jag på det och det luktar lika ljuvligt som lättfilen i Sverige. Det ska dock påpekas att jag imorse ville ha lite mjölk i mitt te och hällde då i en skvätt av denna kerne melk, när jag kollade ner i muggen några sekunder senare flöt det runt små vita klumpar. Alltså är denna kerne melk ingen vanlig mjölk, imorgon blir det upp till bevis för den påstådda filmjölken till frukost.

Kommentarer
Postat av: Malin

Låter som om du har det bra där borta :D

Kan upplysa dig om att Kerne Melk på engelska blir nuclear milk (enligt google translate). Känns det bättre att äta det då? ;)

MASSA KRAMAR!

2010-09-11 @ 19:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0