De beste tijd van mijn leven!

Är det nu jag ska börja med:

"JAG LEVER"

eller kanske,

"I MADE IT!"

Eller så kan jag helt enkelt bara säga att jag tog mig till Sverige utan några större problem, till och SJ var i tid. Och alla väskor fick jag med mig, så nu är både Hassan och hennes pick-och-pack tillbaka.

Jag försöker nu att anpassa mig till filmjölk och falukorv, känner att jag håller på att av-sockras efter allt för många mackor med Nutella och jag förundras fortfarande över hur trevliga kassabiträden i Holland är.

Men nu har gatufest och sommarstugan avklarats, det nästa på listan är Stockholm en vecka och sedan O-ringen. Så inte är hon göralös minsann, ingen fara.

Sedan börjar universitetet, dock vet jag inte vert men ni kan ju alltid hålla utkik efter en "Hassan i Växjö" eller varför inte "Hassan goes Uppsala".


En liten Hassan som inte sett världen avslutar detta inlägg och inser hur tiden gått och saker förändrats.


Nederland, ik zal je altijd hierineren.
Je was leuk, grappig, schattig, een avontuur en de beste tijd van minn leven.
Hassan houd van haar tijd in Nederland, en dat zal ik altijd doen.
Tot ziens!

Tepåsar, åsnor och memory

Om 7 timmar lämnar tåget Svålet, med mig innuti.
Och ja, jag ska väl inte då, men jag måste ju bara få dela med mig av lite händelser som inträffat idag.

Jag har avverkat nästan alla punkter på min lista, där packningen var det största och mest kritiska.

Och såklart var jag och Zsu på shoppingtur i morse, och köpte ännu mera onödiga saker som skulle få plats i min redan överfulla resväska.

Så i min resväska kan nu kläder återfinnas, men också en åsna och tre paket te. Och naturligtvis tusen till onödiga saker. Men så lyckligt slutar det inte.

I förra veckan sände jag ett paket på 25 kg till Sverige, innehållande sånt som är livsviktigt men som inte platsar på flyget. Idag sände jag ett till paket på nästan 10 kg till Sverige.

Mitt under packningen insåg jag att det inte kommer gå, så då var det bara att akutpacka ett paket och springa till posten.

Så nu väntar två paket på mig där i Sundsvall, alla skickade från Sara Hansson.

Nu ska jag återgå till min lista, och om jag ska vara ärlig så finns inte sömn på den.



Vi hörs, men då från Sverige!

Avancerad trädklättring i Amsterdam!

I helgen har jag aktiverat mig själv och försökt att tänka på andra saker, och jag har haft det riktigt bra!

I lördgas var jag på båtutflykt med Jonathan och hans familj. Vi hyrde en liten båt och sen fick man tuffa runt i en naturpark lite norr om Zwolle. Vi såg vatten och träd, lite änder och så hittade vi köttätande växter. Eller vi, jag kan väl inte säga att jag var så delaktig i hittandet av dem.



På vägen tillbaka till Zwolle tog vi en sväng förbi Giethoorn, även känt som Hollands Venedig. Det var litet och pitoreskt, jag kan förstå varför det kallas Hollands Venedig.

Dels pågrund av alla kanaler och broar, men också på grund av alla turister. Jag var så skönt att höra människor som inte pratade holländska, och då känna att jag också är utlänning, men kan prata holländska.

På kvällen tog jag ett tåg till Amsterdam för att fira Jana och hennes födelsedag. Det var en trevlig kväll och hon hade lagat tacos med gucamole till middag! Då var lyckan total, min första tacos på ett halvår och det toppas med gucamole. Nöjd Hassan!

Natten spenderades hos Jana och i dagen efter var vi ute på äventyr i parken och hittade det största trädet jag någonsin skådat.



Ganska så stort va?

Jana är profersionell circusartist enligt mig, och såklart visade hon upp sina konster i trädet.



Jag visade också mina konster:



Jag kanske skrattar och ler på bilden,  men i verkligeheten var jag rädd att ramla ned. Så jag tror att vi kan enas om att Jana är det mer akrobatiska av oss två.

Nu lämnar jag landet om 23 timmar, innan dess har jag en att-göra-lista på 12 punkter, så bäst att jag sätter igång!




RSS 2.0